diumenge, 13 de gener de 2008

Arròs amb fesols o mongetes i naps:

Arròs amb fesols o mongetes i naps:

Ingredients:

Un quart de quilo d'arròs.

Mig quilo de fesols.

Un quart de quilo de carn de pollastre.

Tres cardets o penques.

Un nap.

Oli.

Pebre.

Safrà o colorant.

Sal.

Preparació:

Els fesols es posen a remulla, l'estona es posen a bullir i es retires. llavors es posa oli a la cassola quant aquet esta un poc calent se li afegeix una cullerada de pebre i els fesols amb el caldo que separat adés. Tot seguit se li afegeix la carn de pollastre, els cardets els naps, la sal i el safrà o colorant .

Quant estan aquestos ingredients quasi cuits, és quant se li afegeix l'arròs, deixant-lo a foc lent uns vint minuts.

1 comentari:

Anònim ha dit...

crec que en un tros de porc salat seran millors que en pollastre y lleva el pebre